Bonito, Sarda Sarda sau Sarda Chilensis, este un văr al tonului și al macroului. Adesea confundat cu tonul din cauza formei sale, pulpa sa este mai fragedă și gustul este mai fin.
Preparate manual, fileurile Jean de Luz sunt dezosate; contin partea cea mai slabă și cea mai nobilă a peștelui. Folosind ulei de măsline extravirgin organic din Navarra și lămâie organică, această rețetă este foarte ușor sărată pentru a păstra toată savoarea peștelui sălbatic.
Ingrediente:
"Ingrediente: file de Bonite (Sarda spp. 71%, ulei de măsline extravirgin* 24%, lamaie* 4%, sare
*Ingredient de origine organică
28% din ingredientele de origine agricolă sunt organice
Certificat de FR BIO 10"
Valori Nutriționale:
"Valori nutriționale medii per 100 g
Valoare energetică 573kJ/137kcal
Grăsimi 5,7 g
din care acizi grași saturați 1 g
Glucide: <0,5 g
din care zaharuri <0,5 g
Proteine 19,6 g
Sare <0,5 g
"
OBSERVATII:
"A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe capac.
A se consuma rapid după deschidere."