Tabletă ciocolată cu lapte BIO "Laguna" 47% cacao, 70 g

30,00 RON
Din 1948, Michel Cluizel, reprezintă o ciocolaterie situată în sudul regiunii Normandia, Franța. Începând cu producția și vânzarea bomboanelor de ciocolată, de-a lungul timpului fabrica s-a dezvoltat în mâinile a trei generații pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților. Inovația continuă, dar și standardul de excelență la care aceștia lucrează le-a adus recunoaștere în sfera gastronomică dulce a Franței, primind în 2012 eticheta EVP (Entreprise du Patrimoine Vivant) ce recompensează calitatea și autenticitatea produselor.
Michel Cluizel Tabletă de ciocolată cu lapte BIO "Laguna" este un produs deosebit pentru iubitorii de ciocolată cu lapte de calitate superioară. Această tabletă de ciocolată cu lapte are o concentrație de 47% cacao, oferind un gust delicat și cremos.
Această tabletă de ciocolată este produsă cu ingrediente certificate BIO, garantând astfel că nu conține substanțe chimice. Michel Cluizel, producătorul de renume mondial, este cunoscut pentru calitatea sa superioară și pentru faptul că utilizează numai cele mai bune ingrediente pentru a crea cele mai fine produse de ciocolată.
Gustul ușor și cremos al ciocolatei cu lapte este perfect echilibrat, oferind o experiență de gust plăcută și rafinată. Notele subtile de caramel și de vanilie îi oferă un gust dulce și plăcut, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care preferă ciocolata cu lapte mai dulce.
În concluzie, Michel Cluizel Tabletă de ciocolată cu lapte BIO "Laguna" 47% cacao, 70 gr este o alegere excelentă pentru cei care apreciază gustul dulce și cremos al ciocolatei cu lapte de calitate superioară. Notele subtile de caramel și vanilie îi oferă o complexitate remarcabilă, iar ingredientele BIO asigură calitatea și siguranța produsului.
Disponibilitate: în stoc
SKU
12112
Michel Cluizel
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Cacao 42%
Gramaj 70 g
Producător Michel Cluizel
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?