Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Champagne André Beaufort Grand Cru 'Ambonnay' Brut 1999

1.100,00 RON
Champagne André Beaufort este o perlă rară în mijlocul regiunii Champagne, la Ambonnay, clasificat ca 100% Grand Cru (și unul dintre cele 17 Grand Crus din regiunea Champagne).

Podgoriile familiei Beaufort sunt situate pe un pământ calcaros. Acesta este un element cheie în minunata alchimie a elaborării șampaniei și foarte favorabil pentru a produce un Grand Vin. Astfel, este clasificat ca atare Grand Cru, așa cum l-au definit sommelierii de seamă de la începutul secolului XX.

Podgoria este plantată trei sferturi în Pinot Noir și în rest în Chardonnay. Ba mai mult, se crează un echilibru perfect al senzațiilor gustative și aromelor florale.

Din 1969, podgoria din Ambonnay a fost cultivată agrobiologic fără aditivi artificiali. În mod similar, solul viei este săpat la suprafață doar pentru a limita competiția buruienilor fără a învineți rădăcinile viței de vie.

Alcătuită din 80% struguri Pinot Noir și 20% struguri Chardonnay, André Beaufort Grand Cru Brut 1999 este o șampanie ce generoasă în arome, ce se bea frumos astăzi. Vinul dezvăluie o profunzime și maturitate a aromelor. Caracterul Pinot Noir-ului fiind destul de pronunțat, deoarece cireșele confiate, mirodeniile dulci și florile curg toate cu o expresivitate notabilă.

Poate fi degustată alături de sashimi de somon, tartar de somon și ton, dar și cu brânzeturi.
Temperatura optimă de servire este între 10 și 12°C, iar volumul de alcool: 12%
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
CH2125
André Beaufort
Mai multe informații
Producător André Beaufort
Volum (ml) 750
Struguri Chardonnay, Pinot Noir
Țară Franța
Procentaj Alcool 12%
Temperatură de servire 10-12°C
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?