Maison Jeeper se mândrește cu o dinastie de vinificație care datează din secolul al XVIII-lea. Familia Goutorbe produce, de generații, doar șampanie de cea mai înaltă calitate în satul Damery, în inima văii Marne. În anul 1949, Armand Goutorbe, moștenitorul afacerii de familie, a redenumit șampania pe care o crea ”Jeeper”. Acesta, în urma poveștii sale din cel de-al doilea război mondial și din dorința să se deosebească de ceilalți Goutorbe.
Ca un bun spirit de antreprenor, „Jeeper Man”, așa cum este poreclit prietenos de oamenii din regiune, și-a dezvoltat afacerea, producând șampanii cu adevărat excelente, create într-un spirit de îndrăzneală, modernitate și accesibilitate.
Este alcătuită din 60% Chardonnay și 40% Pinot Noir proveniți din agricultura biologică. Jeeper Cuvée Naturelle este o șampanie pură, ce exprimă interacțiunea între note minerale și arome complexe.
Conform descrierii producătorului, “respectul pentru terroir-ul nostru se află în centrul acestui amestec puternic și precis, care vă va ademeni prin intensitatea și finețea sa. O șampanie cu adevărat autentică, punctată cu originalitate și exclusivitate.”
Ca asocieri culinare, Champagne Jeeper Cuvée Naturelle se potrivește foarte bine lângă aperitive. Printre acestea se numără file de cod cu ciuperci porcini, tartar de biban de mare. De asemenea, se potrivește și supa de sparanghel de la Maison Marc, pe care o găsiți la Le Manoir Gourmet Market sau la magazinele Comtesse du Barry.
Temperatura optimă de servire este de 10°C, iar volumul de alcool 12%.