Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Secret No 5: Foie gras de rață cu champagne rosé și trufe negre, 200 gr

445,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Secret No 5: Foie gras de rață cu champagne rosé și trufe negre este o creație excepțională care combină trei ingrediente rafinate. Această combinație de lux culinar vă va încânta simțurile și vă va oferi o experiență gourmet desăvârșită.
Fiecare bucățică de foie gras de rață din acest produs este delicată și aromată, oferind o textură catifelată și un gust intens și complex. Acesta este apoi îmbogățit cu nuanțele subtile și elegante ale champagne-ului rosé, care adaugă o notă de prospețime și rafinament.
Pentru a sublinia savoarea inconfundabilă a acestui produs, se adaugă bucăți fine de trufe negre, care aduc o aromă și mai bogată și o notă terestră deosebită. Această combinație de ingrediente de top creează o simfonie gustativă remarcabilă, destinată să răsfețe cele mai pretențioase papile gustative.

Ingrediente: Foie gras de rață, Champagne rosé, Trufe negre
Disponibilitate: în stoc
SKU
FJCON20
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 200 gr
Producător Comtesse du Barry
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?