Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Terină de ficăţei de pasăre și vin Banyuls, 70g

20,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Terină de ficăţei de pasăre cu vin Banyuls este o delicatesă gourmet ce îmbină savoarea rafinată a ficăţeilor de pasăre cu aromele subtile și elegante ale vinului Banyuls. Această terină fină și catifelată îți va oferi o explozie de gust în fiecare mușcătură. Notele delicate și parfumate ale vinului Banyuls se împletesc perfect cu textura cremoasă și gustul bogat al ficăţeilor de pasăre, creând o experiență culinară deosebită.
Încearcă această terină pe o felie de pâine proaspătă sau alături de o selecție de băuturi fine pentru a-ți răsfăța simțurile.

Ingrediente: ficăţei de pasăre, vin Banyuls, unt, ouă, sare, piper și condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
XXTFV01
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Carne de porc și grăsime, ficat de pui 23%, ouă, ceapă confiată cu grăsime de rață, smântână, Banyuls 1,4%, Madeira, sare, gelatină, pătrunjel, zahăr, piper, usturoi.
Țară Franța
Gramaj 70 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Pasăre
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?