Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Terină gasconă, 140 gr

40,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Terina gasconă este o delicatesă tradițională din regiunea Gasconia, Franța, ce îți va încânta papilele gustative cu aromele autentice și textura sa catifelată. Această terină este preparată cu grijă folosind ingrediente de înaltă calitate și o rețetă transmisă din generație în generație. Gustul său intens și echilibrat, îmbogățit cu aromele robuste ale cărnii și condimentelor, te va transporta într-o călătorie culinară autentică.
Această terină vă va încânta pe o felie de pâine proaspătă sau alături de o selecție de brânzeturi fine, pentru a te bucura de autenticitatea bucătăriei franceze.

Ingrediente: carne de porc, carne de vânat, unt, ouă, ceapă, condimente și condimente specifice regiunii Gasconia.
Disponibilitate: în stoc
SKU
FRI35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Terină gasconă: Carne și grăsime de porc, ficat de porc, ouă, morcovi, sare, gelatină, pătrunjel, zahăr, piper, usturoi.
Țară Franța
Gramaj 140 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Porc
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?