Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Terină de mistreţ cu afine, 140 gr

50,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Terina de mistreţ cu afine de la Comtesse du Barry este o delicatesă gourmet ce te va cuceri cu gustul său autentic și combinația rafinată de ingrediente. Această terină este preparată cu atenție folosind carne de mistreț, afine și condimente alese. Textura sa fină și suculentă se îmbină perfect cu gustul dulce-acrișor al afinei, oferindu-ți o experiență gustativă deosebită.
Savurează această terină pe o felie de pâine crocantă sau alături de o garnitură de legume proaspete, pentru a te bucura de savoarea sălbatică și aromele îmbietoare ale acestui preparat gourmet.

Ingrediente: carne de mistreț, afine, unt, ouă, sare, piper și condimente aromate.
Disponibilitate: în stoc
SKU
TSA35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Terină de mistreţ cu afine: Carne și grăsime de porc (din Franța), mistreț 20%, merișor 10%, ouă, ceapă, vin roșu, tapioca, sare, usturoi, gelatină, laur, ienupăr.
Țară Franța
Gramaj 140 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Mistreț
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?