Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Unt Semi Sărat, 125g

30,00 RON
Rustic și nobil, untul își dezvăluie savoarea cremoasă și aromele de caramel și de alune de pădure. Untul semi-sărat te îmbie cu aroma sa de sare fină și devine o explozie de savoare când este savurat pur și simplu pe o felie de pâine proaspătă. Se poate adapta tuturor rețetelor începând de la pâine, brânză Breton, tort de ciocolată sau pui cu homar.

Jean-Yves Bordier a devenit artizan al untului în anul 1985, achiziționând atelierul de produse lactate La Maison du Beurre (fondat în 1927). A descoperit arta frământării untului, o metodă tradițională din secolul al XIX-lea, pe care a perfecționat-o inspirându-se din tehnicile folosite de către vechii artizani de unt, și a dezvoltat tehnici de turnare și modelare a untului. Cu o textură mătăsoasă, complexitate și echilibru de arome, Bordier a devenit prima alegere a marilor Chefi din Franța și din străinătate.
A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

* Produs proaspăt/ semi-proaspăt
** A se păstra la temperatura de 2°- 4°
** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
86351
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Ingrediente Unt dulce (97,2%), sare (2,8%)
Țară Franța
Gramaj 125 g
Producător Jean-Yves Bordier
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?