Rustic și nobil, untul își dezvăluie savoarea cremoasă și aromele de caramel și de alune de pădure. Untul semi-sărat te îmbie cu aroma sa de sare fină și devine o explozie de savoare când este savurat pur și simplu pe o felie de pâine proaspătă. Se poate adapta tuturor rețetelor începând de la pâine, brânză Breton, tort de ciocolată sau pui cu homar.
Jean-Yves Bordier a devenit artizan al untului în anul 1985, achiziționând atelierul de produse lactate La Maison du Beurre (fondat în 1927). A descoperit arta frământării untului, o metodă tradițională din secolul al XIX-lea, pe care a perfecționat-o inspirându-se din tehnicile folosite de către vechii artizani de unt, și a dezvoltat tehnici de turnare și modelare a untului. Cu o textură mătăsoasă, complexitate și echilibru de arome, Bordier a devenit prima alegere a marilor Chefi din Franța și din străinătate. A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.
* Produs proaspăt/ semi-proaspăt ** A se păstra la temperatura de 2°- 4° ** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.