Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin alb Chapoutier Hermitage Chante Alouette 2020

425,00 RON

Impulsul calitativ, oferit de Michel Chapoutier casei ce îi poartă numele a făcut-o pe aceasta să fie una dintre cele mai renumite și apreciate companii din Valea Rhonului. Începând încă din 1808 cultivarea strugurilor, afacerea a început producerea și comercializarea vinului sub conducerea lui Polydor Chapoutier în 1879. Michel Chapoutier a inițiat afacerea pe piața internațională și a avut parte de aprecieri excepționale datorită normelor agriculturii biodinamice implementate și deciziei de a păstra vinul nefinisat și nefiltrat în butoaie mici de stejar pentru o maturare mai sigură și de scurtă durată.

Vinul alb Chante Alouette 2020, este o reprezentare excelentă a vinului Hermitage. Culoarea sa este de un aur verde strălucitor, iar nasul complex și subtil dezvăluie arome de gutuie, nucă, miere, ghimbir, salcâm și o notă de tei. Gustul oferă un atac franc, fără agresivitate, și un final de migdală, foarte elegant și de lungă durată.

Acest vin se potrivește perfect cu foie gras, langustă, homar, pește, carne de pasăre în sos, carne albă, brânză de capră, brânză cu mucegai albastru, preparate condimentate (excelent cu curry) și carnea de pasăre gătită cu ciuperci sau alături de trufe.

Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4546SGR
Michel Chapoutier

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Rhône Valley
Producător Michel Chapoutier
Struguri Marsanne
Volum (ml) 750
Vintage 2020
Culoare vin Alb
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?