Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Roșu Beaujolais-Villages Nouveau "Béatrice Drouhin" 2023

75,00 RON
Maison Joseph Drouhin este una dintre cele mai renumite crame din regiunea Burgundia, cu o moștenire ce datează din 1880, când a fost fondată de către Joseph Drouhin, în orașul Beaune.

Podgoriile se află în unele dintre cele mai prestigioase zone din Burgundia, precum Côte de Nuits, Côte de Beaune, Chablis și Côte Chalonnaise. Crama este cunoscută în principal pentru excepționalele sale soiuri Pinot Noir și Chardonnay.

Descoperă farmecul vinului Beaujolais-Villages Nouveau "Béatrice Drouhin", o creație seducătoare menită să fie savurată, la o temperatură de 14°-15°C. Realizat din soiul de struguri Gamay, acest vin se mândrește cu o etichetă proiectată personal de soția lui Laurent Drouhin, Béatrice. Cu o culoare albastru-violet captivantă și o strălucire încântătoare, acest vin dezvăluie o aromă subtilă de zmeură și coacăze roșii, completate de note condimentate și fructe negre.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
RFR4480
Joseph Drouhin
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 12.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Bourgogne
Producător Joseph Drouhin
Temperatură de servire 14-15°C
Struguri Gamay
Volum (ml) 750
Vintage 2023
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?