Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Vin Roșu Chateau Tour des Gendres, 'La Gloire de Mon Pere' 2020

100,00 RON
Chateau Tour des Gendres (52 de hectare) a fost fondat în 1925 și este situat la Ribagnac, lângă Bergerac. Proprietatea este condusă după principii organice și biodinamice (certificată în 2005) de a treia generație a familiei Conti condusă de vinificatorul șef, Luc de Conti. Semnele distinctive ale vinurilor moșiei sunt echilibrul, puterea și prospețimea viței de vie cultivate pe un amestec de soluri calcaroase și argiloase. Nu se folosesc sulfiți suplimentari, iar vinurile sunt nefiltrate.

Premiatul „La Gloire de Mon Pere” este un amestec de 53% Merlot, 35% Cabernet Sauvignon și 12% Cabernet Franc și petrece 12 luni în stejar și 6 luni în sticlă înainte de lansare. Un companion ideal pentru fripturi suculente sau orice fel de mâncare cu ciuperci sălbatice.

Roșu rubiniu închis. Mirosuri de mure și violete cu o notă de vanilie. Foarte fin și cremos la gust. Arome concentrate de fructe negre și cireșe și o notă de fum. Finisaj lung, frumos. Un vin elegant.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4516
Château Tour des Gendres
Mai multe informații
Țară Franța
Necesită decantare Nu
Producător Château Tour des Gendres
Struguri Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Volum (ml) 750
Vintage 2020
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?