Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Vin roșu BIO Châteauneuf-du-Pape Rouge Magnum 2021

1.815,00 RON

Famille Perrin, o poveste născută din dragoste pentru vin ce se întinde pe mai multe generații, își are începuturile la începutul secolului al XX-lea, odată cu Château de Beaucastel, bijuteria Châteauneuf-du-Pape.

Astăzi, prin agricultura cât mai aproape posibil de resursele solului, faună și floră, mugurii de struguri sunt roditori și dau un gust unic, dezvăluind esența aromelor și splendoarea originii lor.

Familia Perrin este membră a PFV (Primum Familiae Vini), o asociație internațională ce promovează tradițiile și valorile companiilor de vin de familie. Acești pionieri ai vinului se angajează să asigure perpetuarea și prosperitatea idealurilor lor pentru generațiile viitoare.

Châteauneuf-du-Pape Rouge are o culoare roșie intensă, cu subtonuri violet.

Subtil, dar bogat în arome, nasul dezvăluie un echilibru foarte frumos între maturitatea și prospețimea fructelor și note superbe de fructe proaspete și condimente. Foarte elegant, amplu si fin la palat, se deschide cu un gust picant cu arome de garigă, apoi dezvăluie, ca și la nas, un echilibru perfect între frumoasa sa bogație tanică si rotunjimea delicată.

Temperatura de servire: 15°C

Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4563SGR
Château de Beaucastel

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 14.50%
Necesită decantare Da
Producător Château de Beaucastel
Temperatură de servire 15°C
Struguri Cinsault, Counoise, Grenache, Mourvèdre, Syrah/Shiraz
Volum (ml) 1500
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?