Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Vin roșu Le Cabanon Rouge Syrah 2022

60,00 RON

Maison & Domaines Les Alexandrins a fost înființată de Nicolas Jaboulet, familia Perrin, vinificatorul Guillaume Sorrel și viticultorul Alexandre Caso în 2015. 

Acest parteneriat a luat naștere dintr-o dragoste împărtășită pentru gastronomie și un scop comun de a crea vinuri care să facă cinste terroir-urilor de proveniență.

Vinurile sunt realizate într-un stil atât contemporan, cât și atemporal, deoarece se bazează întotdeauna pe terroir-uri excepționale descoperite de Alexandre Caso, specialist în terroir-urile din Valea Rhôneului de Nord.

Le Cabanon Rouge are o culoare de un roșu intens, seducător.

Acest vin oferă un nas tipic Syrah cu o varietate aromatică superbă, îmbinând subtil note de lemn dulce, condimente, piper și fructe roșii și negre. La palat, dezvăluie o concentrație plăcută, cu o structură frumoasă, arome seducătoare de cireșe Morello, condimente și violete și taninuri foarte moi care oferă o textură mătăsoasă, perfect echilibrată de o prospețime frumoasă.

Acest vin este perfect ca aperitiv sau poate fi servit alături de preparate din carne la grătar.

Temperatura de servire: 15-16°C

Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4564SGR
Maison & Domaines Les Alexandrins

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13%
Necesită decantare Nu
Regiune Rhône Valley
Producător Maison & Domaines Les Alexandrins
Temperatură de servire 15-16°C
Struguri Syrah/Shiraz, Viognier
Volum (ml) 750
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?