Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Vin rosé Miraval Provence 2023

80,00 RON

Famille Perrin, o poveste născută din dragoste pentru vin ce se întinde pe mai multe generații, își are începuturile la începutul secolului al XX-lea, odată cu Château de Beaucastel, bijuteria Châteauneuf-du-Pape.

Astăzi, prin agricultura cât mai aproape posibil de resursele solului, faună și floră, mugurii de struguri sunt roditori și dau un gust unic, dezvăluind esența aromelor și splendoarea originii lor.

Familia Perrin este membră a PFV (Primum Familiae Vini), o asociație internațională ce promovează tradițiile și valorile companiilor de vin de familie. Acești pionieri ai vinului se angajează să asigure perpetuarea și prosperitatea idealurilor lor pentru generațiile viitoare.

Miraval Rosé provine dintr-o selecție de struguri și vinuri din podgorii situate în principal în partea de nord a zonei Provence.

Are o culoare seducătoare, strălucitoare și clară, de un roz pal tipic provensal. Nasul dezvăluie un buchet aromat, care îmbină delicat fructe proaspete, coacăze roșii și trandafir proaspăt tăiat, îmbogățit cu o coajă de lămâie caviar. Textura este amplă și perfect echilibrată de aciditatea naturală și mineralitatea cu note saline și calcaroase specifice Miravalului care se extind într-un final lung.

Se poate servi alături de preparate din pește, paste, salate, brânzeturi sau fructe.

Temperatura de servire: 8-10°C

Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4553SGR
Miraval

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13%
Necesită decantare Nu
Regiune Provence
Producător Miraval
Temperatură de servire 8-10°C
Struguri Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah/Shiraz
Volum (ml) 375
Culoare vin Rosé
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?