Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Muscat De Beuames de Venise 2018

100,00 RON
Michel Chapoutier, reprezentantul casei cu același nume, este unul dintre cei mai mari viticultori și producători de vin din Valea Rhone-ului. Istoria companiei datează încă din 1808, dar trecerea de la cultivarea strugurilor la producerea și comercializarea vinului a fost făcută abia în 1879 de către Polydor Chapoutier. Impulsul către o calitate înaltă și recunoașterea pe piața internațională a început sub conducerea lui Michel Chapoutier ce a susținut folosirea agriculturii organice și păstrarea vinurilor nefiltrate și nefinisate în butoaie mici de stejar pentru o îmbătrânire mai scurtă și eficientă.
Cu un aspect auriu strălucitor, De Beuames de Venise 2018 al lui Michel Chapoutier este un vin alb, format din soiul de struguri Muscat ce este colectat doar la atingerea pragului de coacere fenolică. Vinificarea este una atent moderată și îi oferă băuturii arome puternice de fructe confiate și flori și un gust bogat ce continuă pe aceeași notă.
Finalul persistent și bine echilibrat și taninurile netede formează din Michel Chapoutier Muscat De Beuames de Venise 2018 un perfect consumabil individual sau alăturat deserturilor și salatelor de fructe.
Disponibilitate: în stoc
SKU
AFR2090
Michel Chapoutier
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 14.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Côtes du Rhône
Producător Michel Chapoutier
Temperatură de servire 12-13°C
Struguri Rhone Blend
Volum (ml) 750
Vintage 2018
Culoare vin Alb
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?