Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin alb Côtes du Rhône Villages Inopia Blanc 2021

195,00 RON

Lucien Le Moine este o Casă mică de Grands Crus situată în inima Beaune-ului, Burgundia. Fondată în 1999 de către Mounir și Rotem Saouma, Lucien Le Moine reflectă povestea pasiunii pentru Pinot Noir și Chardonnay și dragostea profundă pentru terroir-ul și oamenii din Burgundia.

Filosofia Lucien Le Moine gravitează în jurul producerii exclusiv a vinurilor Grands și Premiers Crus din Côte d'Or, care sunt maturate pe drojdie până la îmbuteliere, păstrând caracterul și complexitatea lor. Decantarea este esențială pentru a elibera întregul potențial al fiecărei sticle, permițând CO2-ului să se disipe, dezvăluind adevărata natură a vinului.

Rotem & Mounir Saouma este o proprietate cu sediul în Châteauneuf-du-Pape, în sudul Rhône-ului, ce aparține fondatorilor Lucien Le Moine.

Côtes du Rhône Villages Inopia Blanc este un vin alb cu un nas complex, ce prezintă arome de pere, caise și flori albe de piersic, urmate pe palat de note de fructe coapte, miere și minerale.

Disponibilitate: în stoc
SKU
AFR2550SGR
Lucien Le Moine

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 14%
Necesită decantare Nu
Regiune Côtes du Rhône
Producător Lucien Le Moine
Volum (ml) 750
Culoare vin Alb
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?