Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin alb Réserve Côtes du Rhône Blanc 2023

70,00 RON

Famille Perrin, o poveste născută din dragoste pentru vin ce se întinde pe mai multe generații, își are începuturile la începutul secolului al XX-lea, odată cu Château de Beaucastel, bijuteria Châteauneuf-du-Pape.

Astăzi, prin agricultura cât mai aproape posibil de resursele solului, faună și floră, mugurii de struguri sunt roditori și dau un gust unic, dezvăluind esența aromelor și splendoarea originii lor.

Familia Perrin este membră a PFV (Primum Familiae Vini), o asociație internațională ce promovează tradițiile și valorile companiilor de vin de familie. Acești pionieri ai vinului se angajează să asigure perpetuarea și prosperitatea idealurilor lor pentru generațiile viitoare.

Réserve Côtes-du-Rhône Blanc are o culoare galben-pal seducătoare cu reflexii strălucitoare.

Acest vin dezvăluie un nas plin de prospețime cu arome de pere coapte, gutui confiate și cu o notă de anason. Rotund și bine echilibrat, palatul oferă note acidulate înainte de a evolua către arome de patiserie cu note fructate. Finalul este lung, cu o textură plăcută.

Poate fi servit alături de preparate picante, preparate din pește la grătar sau bouillabaisse (supă tradițională provensală).

Temperatura de servire: 12-13°C

Disponibilitate: în stoc
SKU
AFR2528SGR
Famille Perrin

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.50%
Necesită decantare Nu
Regiune Côtes du Rhône
Producător Famille Perrin
Temperatură de servire 12-13°C
Struguri Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Viognier
Volum (ml) 750
Culoare vin Alb
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?