TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Vin Roșu Chambolle-Musigny 1er Cru “Les Amoureuses” 2016

3.200,00 RON
Vinul Roșu "Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses 2016" de la Lucien Le Moine este o bijuterie vinicolă, provenind din prestigioasa Premier Cru Les Amoureuses din regiunea Chambolle-Musigny, Bourgogne, Franța. Acest vin de excepție exprimă cu măiestrie bogăția și autenticitatea terroir-ului deosebit din această zonă prestigioasă.
Cu o culoare rubiniu intens și reflexii purpurii, Chambolle-Musigny Les Amoureuses 2016 încântă simțurile cu un buchet aromatic complex și îmbietor. Aromele bogate de fructe negre coapte, precum căpșunile sălbatice, vișinele și murele, se împletesc cu notele subtile de flori de violete, condimente și lemn dulce, oferind o experiență olfactivă sofisticată și captivantă.
Gustul rafinat și catifelat al acestui Premier Cru dezvăluie nuanțe bogate de fructe coapte și mirodenii, completate cu accente subtile de ciocolată neagră și tutun. Taninii bine conturați și aciditatea echilibrată completează cu succes structura vinului, oferind o finalizare persistentă și memorabilă pe palatin.
Vinul Roșu Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses 2016 de la Lucien Le Moine este un partener ideal pentru cinele elegante și momentele de sărbătoare. Se potrivește de minune cu preparate culinare rafinate, cum ar fi rața coaptă într-un delicios sos de vin roșu, coastele de miel la cuptor sau brânzeturile maturate cu personalitate.
În fiecare experiență de degustare, vinul Roșu "Chambolle-Musigny 1er Cru Les Amoureuses 2016" de la Lucien Le Moine va impresiona chiar și cei mai pretențioși cunoscători de vinuri fine, aducând o notă distinctă de prestigiu și rafinament. El ilustrează cu măiestrie pasiunea și talentul casei Lucien Le Moine.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4026
Lucien Le Moine
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Bourgogne
Producător Lucien Le Moine
Temperatură de servire 14-16°C
Struguri Pinot Noir
Volum (ml) 750
Vintage 2016
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?