TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Vin Roșu Charmes-Chambertin Grand Cru 2016

2.600,00 RON
Creația vinicolă deosebită, vinul Roșu "Charmes-Chambertin Grand Cru 2016" de la Lucien Le Moine, provine din prestigiosul Grand Cru Charmes-Chambertin din regiunea Bourgogne, Franța. Acest vin expresiv și elegant exprimă autentic caracteristicile terroir-ului deosebit din această zonă prestigioasă.
Cu o culoare rubiniu profundă și strălucitoare, Charmes-Chambertin Grand Cru 2016 încântă simțurile cu un buchet aromatic complex și bogat. Aromele de fructe negre coapte, precum căpșunile sălbatice, murele și vișinele, se îmbină armonios cu notele subtile de condimente, lemn dulce și vanilie, oferind o rafinată și îmbietoare experiență olfactivă.
Gustul fin și catifelat al acestui Grand Cru dezvăluie nuanțe bogate de fructe negre și mirodenii, completate cu accente subtile de ciocolată neagră și tutun. Taninii bine conturați și aciditatea echilibrată completează cu succes structura vinului, oferind o finalizare persistentă și memorabilă pe palatin.
Vinul Roșu Charmes-Chambertin Grand Cru 2016 de la Lucien Le Moine este un partener deosebit pentru cinele elegante și momentele de sărbătoare. Se potrivește admirabil cu preparate culinare rafinate, cum ar fi friptura de vită într-un delicios sos de vin roșu, coastele de miel la cuptor sau brânzeturile maturate cu personalitate.
În fiecare experiență de degustare, vinul Roșu "Charmes-Chambertin Grand Cru 2016" de la Lucien Le Moine va impresiona chiar și cei mai pretențioși cunoscători de vinuri fine, aducând o notă distinctă de prestigiu și eleganță. El ilustrează cu măiestrie pasiunea și talentul casei Lucien Le Moine.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4031
Lucien Le Moine
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Bourgogne
Producător Lucien Le Moine
Temperatură de servire 14-16°C
Struguri Pinot Noir
Volum (ml) 750
Vintage 2016
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?