TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 15 Octombrie 2023.

Passarowitz 2015 Magnum

295,00 RON
Crama Oprișor Passarowitz 2015 Magnum este un vin exclusivist al Cramei Oprișor Winery, ce comemorează conferința de pace cu același nume și apare în fix 1718 sticle reprezentative anului acesteia.
Acesta este un vin roșu, sec, ce tinde sa fie elegant și structurat, surprinzând papilele gustative cu o intensitate și prospețime unică. Evoluția este una ușoară, catifelată, cu o structură fină ce are rolul de a masca duritatea și astrigența din final. Fiind format din amestecul a cinci soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz și Dornfelder, integrează foarte bine aroma fructată a băuturii cu aroma lemnului de stejar în care este maturat. Astfel se resimt note de cireșe negre, afine și vișine împreună cu boabele de cacao și vanilie specifice. Ambalat într-o sticlă magnum conservă calitățile pe un termen mai lung și are o evoluție mai lentă.
Cu o aciditate puțin ridicată, o textură și taninuri mătăsoase, vinul Passarowitz 2015 prezintă un final lung și gustos, mergând astfel perfect de unul singur sau în acompaniamentul cărnii de miel.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
RRO1822
Crama Oprișor
Mai multe informații
Țară Romania
Procentaj Alcool 14,5%
Necesită decantare Nu
Regiune Dealurile Olteniei
Producător Crama Oprișor
Temperatură de servire 16 -18° C
Struguri Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir
Volum (ml) 1500
Vintage 2015
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?