TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Vin Roșu Flamboyant 2012 Jeroboam

2.950,00 RON
Davino Flamboyant 2012 Jeroboam este un vin roșu emblematic al Winery Davino, produs în crama din localitatea Ceptura, inima podgoriilor din Dealu Mare, Prahova.
Reprezentând un vin roșu rubiniu, sec, este constituit din amestecul a două dintre cele mai cultivate soiuri de struguri din lume: Cabernet Sauvignon și Merlot. Acestea formează fundamentul multora dintre vinurile de Bordeaux de unde și supranumirea ”Bordeaux Blend”. Adăugând o notă de autenticitate și o expresie unică, amestecul se combină cu soiul românesc Feteasca Neagra, făcând astfel Davino Flamboyant 2012 un excepțional în rândul vinurilor românești. Cu o aromă puternic fructată acesta are note de fum și condimente datorate maturării în butoaiele de stejar francez.
Având un finisaj lung, taninuri bine integrate și o aciditate ridicată acest vin alcătuit din amestecuri de soiuri și arome este extraordinar de unul singur sau în acompaniamentul fripturii de vită, miel sau vânat.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RRO1839
Davino
Mai multe informații
Țară Romania
Procentaj Alcool 14,7%
Necesită decantare Nu
Regiune Dealu Mare
Producător Davino
Temperatură de servire 18-19° C
Struguri Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagră, Merlot
Volum (ml) 3000
Vintage 2012
Culoare vin Roșu
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?