TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Vin Roșu Flamboyant 2014 Magnum

1.500,00 RON
Davino Flamboyant 2014 Magnum este un vin roșu românesc produs de Winery Davino în crama Ceptura din inima podgoriei Dealul Mare, Prahova.
Un vin sec, de un roșu rubiniu strălucitor, are o alcoolemie de 14,7% și este format din amestecul a trei soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră.
Cabernet Sauvignon și Merlot reprezintă două dintre cele mai cultivate soiuri de struguri din lume, iar amestecul acestora formează fundamentul multora dintre vinurile de Bordeaux de unde și supranumirea ”Bordeaux Blend”. Amestecul acestora cu soiul Feteasca Neagră conferă vinului Davino Flamboyant 2014 o nota de autenticitate și o expresie unică. Puternic aromatizat cu fructe negre, acesta are o afinitate pentru stejar,maturarea făcându-se în stejar francez, fapt ce îi conferă ușoare note de fum și condimente. Ambalat într-o sticlă magnum conservă calitățile pe un termen mai lung și are o evoluție mai lentă.
Aciditatea vibrantă, finisajul foarte lung, taninurile echilibrate, dar și amestecurile ce stau la baza acestui vin fac din el un excepțional consumabil fie de unul singur, fie însoțit de friptura de vită, miel sau vânat.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RRO1657
Davino
Mai multe informații
Țară Romania
Procentaj Alcool 14,5%
Necesită decantare Nu
Regiune Dealu Mare
Producător Davino
Temperatură de servire 18-19° C
Struguri Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagră, Merlot
Volum (ml) 1500
Vintage 2014
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?