Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Roșu Grands-Echezeaux Grand Cru 2016

4.400,00 RON
Lucien Le Moine ne prezintă o bijuterie vinicolă, vinul Roșu "Grands-Echezeaux Grand Cru 2016", originar din prestigiosul Grand Cru Grands-Echezeaux din regiunea Bourgogne, Franța. Acest vin este o autentică expresie a rafinamentului și calității specifice acestui terroir deosebit, construit cu o tradiție îndelungată și o atenție meticuloasă la detalii.
Cu o culoare rubiniu profundă și reflexii purpurii, Grands-Echezeaux 2016 încântă simțurile cu un buchet aromatic impresionant. Aromele bogate de fructe negre maturate, precum coacăzele negre, vișinele și murele, se împletesc armonios cu nuanțe subtile de trufe, cacao și lemn dulce, oferind o captivantă experiență olfactivă.
Gustul fin și sofisticat al acestui Grand Cru dezvăluie arome complexe de fructe negre și condimente, completate cu accente subtile de ciocolată neagră și vanilie. Taninii bine conturați și aciditatea echilibrată conferă vinului o textură catifelată și o finalizare lungă și plăcută.
Vinul Roșu Grands-Echezeaux Grand Cru 2016 de la Lucien Le Moine este o alegere ideală pentru momentele speciale și cinele rafinate. Savurați-l alături de preparate culinare elegante, cum ar fi carnea de vită maturată, ruladele de vânat sau brânzeturile maturate cu personalitate.
Această experiență memorabilă și rafinată a vinului Roșu "Grands-Echezeaux Grand Cru 2016" de la Lucien Le Moine va rămâne în memoria degustării, demonstrând de ce vinurile din Bourgogne sunt apreciate de cunoscătorii din întreaga lume.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
RFR4036
Lucien Le Moine
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Bourgogne
Producător Lucien Le Moine
Temperatură de servire 14-16°C
Struguri Pinot Noir
Volum (ml) 750
Vintage 2016
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?