Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Roșu La Mothe du Barry Rouge 2018 Magnum

120,00 RON
Fiind un vinificator excepțional și foarte apreciat, Joel Duffau s-a făcut remarcat prin intermediul colecțiilor: La Mothe du Barry, serie concepută de el însuși și Al Chateau Less Arromans, seria moștenită de la tatăl său și perfecționată de mai bine de un deceniu. Acesta a adoptat normele biodinamice ale agriculturii organice începând cu anul 2009, creând vinuri de o calitate și mai înaltă.
La Mothe du Barry 2018 este un produs puternic aromat și structurat, fiind un vin sec de un roșu intens. Acesta se formează din soiurile Cabernet și Merlot, formând un amestec clasic de Bordeaux, surprins cu o bogăție fructată desăvârșită. Aromele de fructe negre, mure și cireșe sunt elegant armonizate cu nuanțele datorate maturării în stejar și cele de lemn dulce.
Cu taninuri moi și atingeri excelente de ciocolată, acest vin roșu este minunat de unul singur sau acompaniind mâncăruri de pui cu sos roșu, paste sau risotto cu fructe de mare.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR3153
Joel Duffau
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 14%
Necesită decantare Nu
Regiune Bordeaux
Producător Joel Duffau
Temperatură de servire 16 -18° C
Struguri Merlot
Volum (ml) 1500
Vintage 2018
Culoare vin Roșu
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?