Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Roșu L'Ermite Rouge 2012

3.800,00 RON
Impulsul calitativ, oferit de Michel Chapoutier casei ce îi poartă numele a făcut-o pe aceasta să fie una dintre cele mai renumite și apreciate companii din Valea Rhonului. Începând încă din 1808 cultivarea strugurilor, afacerea a început producerea și comercializarea vinului sub conducerea lui Polydor Chapoutier în 1879. Michel Chapoutier a inițiat afacerea pe piața internațională și a avut parte de aprecieri excepționale datorită normelor agriculturii biodinamice implementate și deciziei de a păstra vinul nefinisat și nefiltrat în butoaie mici de stejar pentru o maturare mai sigură și de scurtă durată.
Casa Michel Chapoutier prezinta vinul L'Ermite Rouge 2012, un vin roșu, demisec. Culoarea este una intensă și închisă, iar băutura este formată din soiul Syrah în proporție de 100%. Produsul de vinificație este bine structurat, fructul având parte de o recoltare manuală târzie și o fermentare în rezervoare de beton. Învechirea in butoaie de stejar noi și vechi timp de 18-20 de luni moderează perfect aromele fructate inițiale ale produsului. Astfel se resimt note de zmeură și coacăze negre, combinate armonios cu nuanțe de lemn și tutun.
Vinul demisec este perfect alăturat cărnii de vită, vânat și brânzeturilor datorită taninurilor delicate și a finalității excepționale și persistente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR3293
Michel Chapoutier
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 14%
Necesită decantare Nu
Regiune Côtes du Rhône
Producător Michel Chapoutier
Temperatură de servire 16.0°C
Struguri Syrah/Shiraz
Volum (ml) 750
Vintage 2012
Culoare vin Roșu
Punctaj vin R. Parker 100
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?