Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Roșu La Mordorée 2016

1.200,00 RON
Impulsul calitativ, oferit de Michel Chapoutier casei ce îi poartă numele a făcut-o pe aceasta să fie una dintre cele mai renumite și apreciate companii din Valea Rhonului. Începând încă din 1808 cultivarea strugurilor, afacerea a început producerea și comercializarea vinului sub conducerea lui Polydor Chapoutier în 1879. Michel Chapoutier a inițiat afacerea pe piața internațională și a avut parte de aprecieri excepționale datorită normelor agriculturii biodinamice implementate și deciziei de a păstra vinul nefinisat și nefiltrat în butoaie mici de stejar pentru o maturare mai sigură și de scurtă durată.
Fiind un vin format în exclusivitate din soiul Syrah din viță de vie bătrână de cel puțin 60 de ani, La Mordorée reprezintă un vin sec de culoare roșie. Recolta vinificată în cuve de beton este mai apoi îmbătrânită pe o perioadă de 14-18 luni integral în butoaie de 225 de litri. Vinul dă dovadă de o complexitate aromatică aparte amestecând notele fructate de zmeură cu nuanțe de măsline și ușoare atingeri condimentate de rozmarin.
Fiind o băutură seacă și elegantă, cu un corp amplu și taninuri echilibrate și structurate, vinul Michel Chapoutier La Mordorée Rouge se asezonează minunat cu carnea de vânat mică precum fazanul și cu friptura de rață cu diferite garnituri.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR3301
Michel Chapoutier
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.50 %
Necesită decantare Nu
Regiune Côtes du Rhône
Producător Michel Chapoutier
Temperatură de servire 16 ° C
Struguri Syrah/Shiraz
Volum (ml) 750
Vintage 2016
Culoare vin Roșu
Punctaj vin Robert Parker (93-95)
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?