TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Vin Roșu L'Abeille de Fieuzal Rouge 2019

210,00 RON
Vinul Roșu "L'Abeille de Fieuzal Rouge 2019" de la Château de Fieuzal este o alegere vinicolă remarcabilă, provenind din regiunea Bordeaux, Franța. Acest vin de calitate redă cu măiestrie esența și tradiția zonei Bordeaux.
Cu o culoare rubiniu intens și strălucitor, acest L'Abeille de Fieuzal Rouge 2019 încântă simțurile cu un buchet aromatic bogat și complex. Aromele de fructe negre coapte, cum ar fi murele, căpșunile sălbatice și coacăzele, se îmbină frumos cu notele subtile de condimente, vanilie și lemn dulce, oferind o experiență olfactivă captivantă și îmbietoare.
Alcoolul în Vinul Roșu L'Abeille de Fieuzal Rouge 2019 este de aproximativ 13-14% volum de alcool.
Temperatura optimă de servire pentru acest vin este în jurul valorii de 16-18°C. La această temperatură, vinul își va dezvălui pe deplin aromele și complexitatea, oferind o experiență de degustare plăcută și satisfăcătoare.
Vinul Roșu "L'Abeille de Fieuzal Rouge 2019" de la Château de Fieuzal este un partener ideal pentru mesele rafinate și momentele speciale. Se potrivește de minune cu preparate culinare din carne de vită, miel, vânat sau brânzeturi.
Cu siguranță, calitatea acestuia va impresiona iubitorii de vinuri fine, aducând o notă distinctă de prestigiu și tradiție în fiecare experiență de degustare. Este un vin care reprezintă cu măiestrie frumusețea și bogăția viticolă a zonei Bordeaux.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4009
Château de Fieuzal
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13%
Necesită decantare Nu
Regiune Bordeaux
Producător Château de Fieuzal
Temperatură de servire 16 -18°C
Struguri Cabernet Sauvignon
Volum (ml) 750
Vintage 2019
Culoare vin Roșu
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?