Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Graham's The Tawny Reserve Port

155,00 RON
„The Tawny” este un vin porto de rezervă realizat dintr-un amestec special premium din mai multe parcele de soiuri de vin care au fost îmbătrânite în cabana Graham’s între 7 și 9 ani în butoaie de lemn condimentate. Acest vin este exemplul suprem al artei vinificatorului, amestecat din vinuri atent selectate, care se completează perfect. Graham „The Tawny” oferă un echilibru fin de fructe măcinate și nuci, ca urmare a îmbătrânirii extinse în butoaie, în care vinurile dobândesc un ton caracteristic de chihlimbar cald.

Temperatură de servire: De preferat, a se savura ușor rece
Asocieri culinare: Se potriveșe foare bine cu produsele dulci de patiserie
Vol. Alc.: 20%
Conține sulfiți

Fondat în anul 1820 de William și John Graham în Valea Douro din Portugalia, Graham's și-a cultivat reputația, timp de aproape 2 secole, ca fiind unul dintre cei mai mari producători de Porto. Calitatea vinului este datorată celor mai buni struguri recoltați din cele 5 ferme emblematice ale Văii Douro: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Vila Velha și Quinta do Vale de Malhadas, deținute de familia Symington.
Disponibilitate: în stoc
SKU
PO1033
Symington
Mai multe informații
Procentaj Alcool 20%
Necesită decantare Nu
Țară Portugalia
Punctaj vin Wine Enthusiast 91
Regiune Oporto
Temperatură de servire 12-15°C
Producător Symington
Volum (ml) 750
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?