Balik este considerat de către cunoscători drept cel mai fin somon afumat din lume. Are rădăcinile în Rusia Imperială - în epoca în carte arta ”fine dining-ului” și a calității produselor utilizate, celabrate de aristocrația rusă, atinge un nivel fără precendent.
În prepararea acestui produs, este selectată partea din spate a somonul, afumată lejer prin metoda Balik, apoi filetată cu mare grijă - O capodoperă culinară, cu arome delicioase și gust inegalabil.
Vă recomandăm să îl savurați în medalioane de aproximativ 1 centimentru lățime, tăiate pe verticală.
Prețul este per kg.
* Produs proaspăt/ semi-proaspăt
** A se păstra la temperatură de 2°- 4°
*** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu se expediază prin curier.
Ingrediente | Somon, sare. |
---|---|
Țară | Elvetia |
Gramaj | 300 gr. |
Producător | Balik |
Tip Pește | Somon |