Această Casă de Șampanie a fost fondată în 1894 de Arthur Agrapart și extinsă de nepotul său Pierre în anii 1950-1960. Astfel, a devenit una dintre cele mai bune proprietăți viticole din Côte des Blancs sub actualul său proprietar, Pascal Agrapart, care produce vinuri aici din 1984.
Astfel, aceasta este o introducere perfectă în stilul casei. Ba mai mult, este numit „Les Sept Crus” după cele șapte parcele din care este creat.
Alcătuită din 90% struguri Chardonnay și 10% struguri Pinot Noir, Les Sept Crus este un exemplu concret al modului în care o șampanie NV bună echilibrează caracterul și autenticitatea cu un gust extrem de plăcut.
Dozarea este limitată la 7 grame de zahăr pe litru. Acest lucru ajută la evidențierea caracterului fructat (note de piersică, măr) și a mineralității sale.
Temperatura optimă de servire este între 6 și 10 grade. Asocierile gastronomice pot fi: pește la cuptor, sushi (în special sashimi de somon), salate cu fructe de mare.