Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Alb Querciabella Mongrana Bianco 2020

90,00 RON

Querciabella aspiră să fie un brand de renume global în industria vinului, renumit pentru excelența oenologică. Viziunea cramei cuprinde o lume în care producția de vin îmbrățișează respectul față de mediul înconjurător, promovează incluziunea socială și stimulează dezvoltarea economică echitabilă, străduindu-se să lase o moștenire de sustenabilitate și prosperitate pentru generațiile viitoare, îmbunătățind activ bunăstarea indivizilor și comunităților în care operează.

Vinul Alb Querciabella Mongrana Bianco 2020 este un amestec de Vermentino și Viognier ce oferă o combinație plăcută de arome florale parfumate și arome de fructe cu sâmburi. Finisajul persistent al amărăciunii proaspete de migdale este tipic pentru vinurile albe din Maremma.

Este alegerea perfectă pentru multe ocazii sociale, de la prânzuri elegante la întâlniri informale și poate fi asociat cu aperitive, gustări sărate și pizza. Salata Tabbouleh, Falafelul cu Hummus, legumele marinate cu dressing- acrișor sau preparatele în care ierburile sunt predominante, cum ar fi paste sau gnocchi cu pesto vegan, sunt de asemenea o combinație potrivită pentru acest tip de vin.

Disponibilitate: în stoc
SKU
AIT1346
Agricola Querciabella
Mai multe informații
Țară Italia
Procentaj Alcool 14%
Necesită decantare Nu
Regiune Toscana
Producător Agricola Querciabella
Struguri Viognier
Volum (ml) 750
Vintage 2020
Culoare vin Alb
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?